Trener- og laglederinfo

Denne siden inneholder verdifull info for deg som er lagleder/trener eller som ønsker å bli det.

Innhold:

Introduksjon

Facebook-side

Materiell

Gruppeavgift

Medlemsavgift

Dommere

Regler i barnefotballen

Spond/Cashback

Introduksjon

Som trener eller lagleder i Ellingsrud Fotball gjør du en viktig jobb. Som breddeklubb har vi et ansvar for å bidra til at barn og unge på Ellingsrud får en meningsfull oppvekst. Derfor trenger vi akkurat DEG til å bidra! Som trener vil du få redusert gruppeavgift om ditt eget barn er med på laget du bidrar i. I tillegg får du en EIL treningsdress.

Nedenfor finner du masse praktisk info rundt trener- og laglederrollen.

Facebook-side

Klubben har en Facebook-side for lagledere og trenere. Styremedlemmer er også med her. Lurer du på noe så still spørsmål her. Har du noe du vil informere om så ikke nøl med å bruke siden. Husk å holde en positiv tone. Om det er noe du mener mangler eller noe du synes skulle vært gjort så opprett feks. et arrangement på siden eller ta initiativ til å få det fikset.

Materiell

Se denne siden for materiellinfo. Siden klubben drives stort sett på frivillig basis og har begrenset økonomi så prøv å tenke nøye igjennom utstyrsbehovet før man bestiller. Spør gjerne på Facebook-siden vår om noen kan ha feks. draktsett eller baller de ikke lenger bruker.

Gruppeavgift

Et ansvar lagleder har er å følge opp at gruppeavgiften blir betalt. Mange foresatte leser sjelden eller aldri mail, noen har feil mailadresse og noen glemmer å betale. I sum fører dette til at innbetalingsprosenten til klubben blir lav. For de trenere/lagledere som har barn på laget så gis det anledning til å fordele 2x gruppeavgifter for hvert seriepåmeldte lag.

Satser for gruppeavgiften finner du her.

1. Når gruppeavgiften er sendt ut(februar), send en Spond-innlegg i gruppa og informer om at den nå er sendt ut på mail og at det er viktig at alle betaler den.

2. Send ut Spond-melding med oversikt over mailadresser og be foresatte å gi beskjed om mailadresse er feil eller er endret.

3. Sjekk betalingsfristen på din faktura og ta kontakt med økonomiansvarlig(Simon Zimmermann) rundt den datoen for å få vite hvem som ikke har betalt.  Be om å få tilsendt alle ubetalte fakturaer på mail. Send direktemelding(DM) med fakturavedlegg på Spond og del ut utskrift til de foresatte som ikke har betalt.

Medlemsavgift

Medlemsavgift til idrettslaget kommer i tillegg til gruppeavgift. Satsene finner du her. Denne sendes ut på høsten. Sørg for å informere alle foresatte på Spond om at denne er sendt ut på mail og at det er viktig at alle betaler den.

Dommere

Klubben har en liste over dommere som kan kontaktes. Se denne siden for oversikt. Her finner du også refusjonsskjema for dommerutgifter.

Regler i barnefotballen

En kortfattet oversikt over regler i barnefotballen finner du her.

Spond/Cashback

Spond er et veldig bra verktøy for innkalling til trening og kamp(www.spond.no)

I tillegg har Spond en funksjon som heter Cashback. Her kan foresatte registrere seg slik at laget får penger hver gang man bruker bankkort i utvalgte butikker. Mer info om dette finner du her.