Ellingsrud fotball – en del av Ellingsrud Idrettslag (EIL)

Ellingsrud Fotball  er en breddeklubb med ca. 400 aktive spillere fordelt på 14 senior, ungdom og barnelag. Vårt motto er «Ellingsrud for alle», og vi ønsker å være et trygt sted for fotballaktivitet, med lave terskler der det skal være enkelt å bli med og spille fotball.

Klubben har et nyopprettet akademi for spillere som ønsker et ekstra tilbud utover vanlige treninger med eget lag.

Oppdatert oversikt over kamp- og treningstider på kunstgresset finner du her.

Kart til banen vår finner du her.

Alle er velkommen til å begynne hos oss! Ønsker du å spille fotball selv eller har barn som vil spille, se listen over kontaktpersoner for alle lag og ta kontakt med lagleder.

Lurer du på hva det koster å være med, se her.

Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon, bruk vårt kontaktskjema.

Se i menyen over for mer informasjon.

Følg oss i sosiale medier:

Nyheter:

Vi selger flotte Ellingsrud IL-skjerf! Prisen er 250 kroner. Du får da et fint skjerf og støtter samtidig klubben økonomisk. Send oss en melding her eller epost til fotball@eilidrett.no om du ønsker å kjøpe.

Ellingsrud Fotball etablerer jentesatsning! Vi har nylig opprettet et damelag og i tillegg har vi fotballskole for jenter født 2013-2016. Se her for kontaktinformasjon om du ønsker å spille på damelaget eller melde på barn på fotballskolen.

Vi har også fotballskole for gutter født 2015 og 2016.

Ellingsrud Fotball har startet opp eget fotballakademi for spillere som ønsker ekstra utfordringer. Se her for mer informasjon og kontaktinfo.