Ellingsrud fotball – en del av Ellingsrud Idrettslag (EIL)

Ellingsrud Fotball  er en breddeklubb med ca. 300 aktive spillere fordelt på 15 senior-, jente- og guttelag. Vårt motto er «Ellingsrud for alle», og vi ønsker å være et trygt sted for fotballaktivitet, med lave terskler der det skal være enkelt å bli med og spille fotball.

A-laget vårt spiller for tiden i 6. divisjon. Hvis du vil møte på kamp og heie ser du her når de har kamper.

Vi har en helt ny 11er kunstgressbane (fra 2016) med flomlys og nyoppusset klubbhus med garderober tett på. Denne deles opp i 9er, 7er og 5er baner ved behov, og det er stor aktivitet på banen alle dager i uka når snøen ikke ligger der. Vi er stolte av banen vår!

Oppdatert oversikt over kamp- og treningstider på kunstgresset og naturgresset finner du her

I tillegg disponerer vi en 11er grusbane og en naturgresslette med 7er og 5er-baner

Kart til banen vår finner du her

Alle er velkommen til å begynne hos oss! Ønsker du å spille fotball selv eller har barn som vil spille, se listen over kontaktpersoner for alle lag.

Lurer du på hva det koster å være med, se her.

Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon, bruk vårt kontaktskjema. Vi lover å svare kjapt!

Se i menyen over for mer info.

Denne hjemmesiden er en ren info-side, derfor bruker vi Facebook til å informere om den daglige driften. Der finner du info om aktuelle arrangementer og kan få svar på ting du lurer på rundt laget, meld deg inn i denne gruppa om du er eller ønsker å bli medlem, eller har et barn som er det!